beste kinderwagen
Blog

De beste kinderwagen voor je baby  

Bij het uitzoeken van een kinderwagen kom je voor verschillende keuzes te staan. Het aanbod van kinderwagens is enorm, maar wat is nu de beste kinderwagen? Een aantal dingen zijn nogal persoonsgebonden en subjectieve eigen voorkeuren. De styling van een kinderwagen bijvoorbeeld, wil je perse een kinderwagen met lederen bekleding op sommige plekken, of wil je juist een kinderwagen in het grijs? Gelukkig hebben de meeste kinderwagen merken van hun verschillende modellen ook nog eens verschillende uitvoeringen, zodat je ook de beste kinderwagen in jouw persoonlijk favoriete kleuren kunt bestellen.

Zoals gezegd, de beste kinderwagen bepalen hangt veel af van jouw eigen voorkeuren. Toch kunnen we objectief gezien wel een aantal merken en modellen noemen. Dit zijn ook de populairste en meest verkochte kinderwagens, maar dat komt vooral doordat ze zo goed bevallen bij andere ouders en bijvoorbeeld als goed getest worden door de Consumentenbond.

Joolz Geo 2

De Joolz Geo 2 is een allround kinderwagen. Dat wil zeggen dat je baby er vanaf geboorte in kan liggen, maar door het toevoegen van accessoires je er ook een makkelijke buggy van kunt maken. Hierdoor kun je deze kinderwagen makkelijk meerdere jaren gebruiken, tot je baby of peuter zelf niet meer in een kinderwagen wil. De Joolz Geo 2 is mooi afgewerkt, stevig en heeft heel veel verschillende accessoires om de kinderwagen nog completer te maken. Nadelen? De prijs is stevig (een complete set kost al snel meer dan €1000) en ingeklapt blijft het een grote kinderwagen.

Maxi Cosi Adorra 2.0  

Maxi Cosi ken je waarschijnlijk als merk vooral van autostoeltjes, maar ze hebben ook hele fijne allround kinderwagens. De Adorra 2.0 is daarnaast door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste allround kinderwagen die momenteel te koop is. Met een prijs van rond de €450 daarnaast een stuk goedkoper dan de Joolz kinderwagen. Deze kinderwagen is vanaf geboorte te gebruiken tot ongeveer 1 jaar, wat ook direct een nadeel is ten opzichte van de Joolz bijvoorbeeld. Wel is hij enorm veelzijdig qua opties en functionaliteiten en doet hij wat dat betreft niet onder voor de Joolz.

Dit vind je misschien ook leuk...