Blog

Beste witte ruis machine

Als we het hebben over een witte ruis machine, dan hebben we het over Numsy. Niet voor niets is de witte ruis machine van Numsy als enkele jaren op rij verkozen als de allerbeste. Uiteraard kun je er ook voor kiezen het geluid van zowel witte, roze of bruine ruis via je telefoon af te spelen, maar dat is natuurlijk niet zo makkelijk als met de witte ruis machines van Numsy. Dat alleen het allerbeste goed is voor onze baby, dat is natuurlijk geen verrassing. We hebben daarom speciaal voor jou de 3 beste witte ruis machines voor je op een rijtje gezet.

Numsy Original 2.0

Voor één van de beste witte ruis machines, moet je bij de Original 2.0 zijn. Deze heeft maar liefst een afspeeltijd van ruim 14 uur. Perfect voor je newborn baby. Zo kunnen ze onbezorgd uren luisteren naar het rustgevende geluid van witte ruis. Daarnaast Telt deze Numsy maar liefst 20 verschillende geluiden, zo zit er altijd een witte ruis bij die aanslaat bij jouw kleintje.

Numsy Touch

Naast de Original 2.0 is ook de Numsy Touch enorm populair! Deze witte ruis machine is wel een stukje prijziger dan de Original 2.0, maar is het meer dan waard. Deze machine beschikt niet alleen over 20 verschillende geluidsniveaus, maar heeft ook de beschikking over naast witte ruis geluiden ook de mogelijkheid tot brown en pink noise. Met de verschillende kleuren is de Numsy touch een ware oase van rust voor je baby.

Numsy Lumi

Last but not lease, is de Lumi. Deze witte ruis machine is in tegenstelling tot de twee anderen niet draadloos. Een voordeel is, dat deze witte ruis machine beschikt over ruim 30 verschillende geluiden. Van dieren tot omgevingsgeluiden, deze Lumi biedt het allemaal. Niet voor niets enorm populair voor zowel de baby als volwassenen. Dus heb je zelf ook moeite met in slaap komen of heb je ’s ochtends het gevoel dat je niet helemaal goed uitgerust bent, dan kun ook jij als ouder perfect gebruik maken van één van de vele heerlijke ontspannende geluiden die de witte ruis machine te bieden heeft.

Dit vind je misschien ook leuk...