Blog

Beste wipstoel van het moment

Voor je baby wil je natuurlijk alleen het allerbeste. Dus wanneer je op zoek gaat naar een wipstoel, dan is alleen het allerbeste natuurlijk goed genoeg. Omdat er zo ontzettend veel keuze is, is het vooral als jonge ouders ontzettend lastig om in het enorme aanbod een geschikte wipstoel te kunnen vinden. Speciaal daarom hebben we de twee beste wipstoelen van dit moment voor je onderzocht en tot in detail voor je uitgewerkt; twee keer een babybjorn wipstoel. Doe er dus je voordeel mee!

BabyBjörn Bliss Wipstoel

Eén van de beste wipstoelen van dit moment is wel de BabyBjörn Bliss Wipstoel. Deze wipstoel is voorzien van een ergonomische zitting zodat je kindje uiterst comfortabel in de wipstoel zit. Daarnaast biedt de BabyBjörn Bliss Wipstoel als voordeel dat je er zowel in kunt liggen als in kunt zitten. Kies je ervoor de wipstoel te gebruiken als stoel, dan is deze geschikt voor kinderen tot 13 kilo. Gebruik je hem als wipstoel, dan is het maximale gewicht 9 kilo. Deze BabyBjörn Bliss Wipstoel is direct vanaf de geboorte te gebruiken tot een leeftijd van ongeveer twee jaar, afhankelijk van het gewicht en de lengte van je kind. Doordat deze wipstoel elektrisch is, kun je hem volledig automatisch laten schommelen.

Voordelen van de BabyBjörn Bliss Wipstoel

De BabyBjörn Bliss Wipstoel kent enkele handige voordelen, zoals:

  • Direct vanaf de geboorte te gebruiken tot ongeveer de leeftijd van 2 jaar
  • Verstelbaar in maar liefst 3 standen (slaapstand, ruststand en speelstand)
  • De zitting waarin je kindje ligt of zit is volledig ergonomisch.

Nadelen van de BabyBjörn Bliss Wipstoel

Ken de BabyBjörn Bliss Wipstoel dan ook nadelen? In principe niet, maar om er toch één te benoemen:

  • De wipstoel beschikt niet over een speelboog

BabyBjörn Balance Soft

De tweede wipstoel die als beste is getest, is de BabyBjörn Balance Soft. Deze wipstoel is eveneens voorzien van een ergonomische zitting en is te gebruiken als wipstoel en stoel. Wel dien je er rekening mee te houden dat je deze al wipstoel kunt gebruiken voor kinderen tot 9 kilo en als stoel tot 13 kilo. Daarnaast beschikt deze stoel over 3 verschillende standen, zodat je altijd de perfecte positie hebt voor je kind. Zo kun je hem in de slaap-, rust- of speel stand zetten.

De voordelen van de BabyBjörn Balance Soft

De BabyBjörn Balance Soft ken veel voordelen. Om je een idee te geven welke dit allemaal zijn, hebben we de belangrijkste voor je op een rijtje gezet:

  • Verstelbaar in 3 verschillende standen
  • Ergonomische zitting
  • Kan uit zichzelf schommelen

Nadelen

Uiteraard zijn er altijd nadelen te vinden, echter bij de BabyBjörn Balance Soft is dit niet het geval. We kijken dan echter alleen naar de eventuele praktische bezwaren. Kleur en materiaal zijn een persoonlijke kwestie en kunnen alleen door de consument zelf worden beoordeeld.

Dit vind je misschien ook leuk...